Catering

Snacksalon La Plaza voor alles wat lekker is!

Wij zijn niet alleen het adres voor de lekkerste bittergarnituren!

 

Maar u kunt bij ons ook terecht voor de heerlijkste buffetten waarbij ontzorgen ons motto is. Wij brengen het eten vers bereid en heerlijk heet, netjes op de afgesproken tijd. Wij stellen in korte tijd uw buffet op, zodat u direct kunt gaan genieten. Na afloop halen wij alles weer op zodat u niks hoeft op te ruimen of af te wassen. En dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

Wenst u geen buffet maar een andere invulling van uw avond, dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem! U kunt bij ons niet alleen de lekkerste luxe koude hapjes bestellen maar ook schaal met heerlijke wrap hapjes. Alles vers en met de beste ingrediënten bereid!

Wilt u een geheel verzorgde lunch? Ook dit kunnen wij op een leuke en originele manier verzorgen!

Vraag hieronder middels het invullen van het formulier geheel vrijblijvend om meer informatie of een vrijblijvend offerte.

Snacksalon La Plaza alleen voor het allerbeste!

Bestel nu naast de bekende bittergarnituur schotel ook uw luxe koude hapjes bij Snacksalon La Plaza!

De luxe koude hapjes worden vers gemaakt en zijn van de hoogste kwaliteit! De schaal bevat 40 hapjes voor slechts €34,95.

Probeer ook onze wrap hapjes! 50 stuks slechts €38,95

Wilt u de koude & wrap hapjes minimaal 3 dagen van te voren bestellen!

Dit in verband met de planning, de inkoop en de hoeveelheid (hand) werk anders kan het zijn dat wij u moeten teleurstellen.

 

Ook mogelijk:

  • Partypan
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes
  • Buffetten
  • Lunch verzorgen

Wenst u het formulier niet in te vullen? U kunt ook contact met ons opnemen voor de mogelijkheden: catering@snacksalonlaplaza.nl

BBQ Buffetten bestellen!
- Heerlijk ambachtelijk vlees - Compleet verzorgde BBQ - Inclusief salades en sauzen